Производител: Xiaomi
Модел: P4147
Наличност: Предварителна поръчка
95.00 лв.

Опции

Xiaomi Amazfit Cor разполага с голям и ярък цветен екран и е оборудван с функции, които да ви съпътстват при ежедневните ви пътувания. Цветният IPS LCD дисплей с размери 1,23 инча и изваждащата се лента перфектно се вписват в широчината на човешката китка, което го прави много удобен за носене. Големият екран предоставя изчерпателна информация накратко и предлага разнообразни визуални ефекти. Широкият ъгъл на гледане гарантира, че екранът може да се вижда ясно под различни ъгли.
С 5 ATM водоустойчива рейтинг, можете да я носите независимо дали плувате или вземате душ.
При външния дизайн, Amazfit Cor е проектиран в минималистичен стил без прекомерна излишна декорация. Комбинацията от неръждаема стомана и стъкло го прави подходящ за различни случаи за китката.
За да се запазят гладките криви, предната част на Xiaomi Amazfit Cor използва 2.5-милиметрово стъкло с интегрирана платформа MIM 316L от неръждаема стомана. За да изведе красивата странична дъга, корпусът от неръждаема стомана постига комбиниран ефект от пясъкоструенето и високото полиране, а при 2.5D стъкло тя показва очарователен блясък.
На гърба му е създадена повърхност за поставяне на китката, която осигурява удобство при носене. В сензора за сърдечен ритъм е проектирана леко изпъкнала форма, за да се осигури точен мониторинг на сърдечната честота.
На големия екран с цветна разделителна способност е удобно да прочетете директно съдържание от Wechat, SMS и съобщения от други социални медийни платформи. Функцията за прогноза за времето в реално време показва промените в атмосферния въздух за 7 дни. Практическите приспособления като будилник, хронометър и обратно броене ще донесат повече удобство за работа и живот.
Без значение колко сте зает, не се отказвайте от упражненията. След като Amazfit Cor е свързан с приложението Mi Fit, можете да изберете различни програми за упражнения, които отговарят на вашите нужди. Съхранявайте упражненията и работете по-добре за себе си.
Съвместимост: Android 4.4 или IOS 8.0 и по-новите версии на двете най-популярни мобилни платформи.
Спецификация:
Bluetooth версия: Bluetooth 4.0 BLE
Водоустойчива рейтинг - 5 ATM
Shell Material - 316L от неръждаема стомана, PC
Батерия - 170mAh Li-полимер
Живот на батерията - около 12 дни (100 съобщения на ден, повдигане на китката 50 пъти, 1 час на седмица)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Тест за сигурност
Най-разглеждани