Филтри

 • Price
  лв. - лв.
 • Цвят
 • Manufacturers
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Stock Status
  0
  0
  0
  0
Показва 1 до 15 от 117 (8 страници)

В магазин Bulmobile.com ще откриете нови модели таблети на водещи производители. Устройствата са с безупречно качество, оригинални и към тях предлагаме страхотни калъфи за удобство и сигурност. Изберете най-комфортния за вас модел таблет или зарадвайте своето дете с модел, който предлага неповторими изживявания.

Какъв модел таблет да избера

Таблетите възникнаха преди малко повече от десетилетие, като усреднен вариант между лаптоп и смартфон. Те бързо допаднаха на потребителите и в световен мащаб продажбите чупеха рекорди. За съжаление развитието на дигиталния свят буквално стопира развитието им, поради по-бурното развитие на мобилните телефони. Те се превърнаха в по-мощни варианти от таблета, разположени на по-малка повърхност и естествено се превърнаха в по-удобни устройства.

Въпреки това и до ден днешен има група от потребители, които са фенове на таблетите и с удоволствие си купуват всеки нов модел. За тях това устройство е много по-удобно от лаптопите и мобилните телефони, защото притежава перфектни размер на екрана и същевременно може много лесно, бързо и удобно да се транспортира.

Таблетите имат все по-голяма обхватност от гледна точка на употребата им. Въпреки че не са топ изборът на потребителите, това не значи че не са търсени и нямат редица преимущества пред смартфоните и лаптопите, например.

В момента децата предпочитат да се обучават на таблети или ноутбук устройства, тъй като им е по-удобно. Ако става дума за пътуване, таблетът предоставя онова удобство, което няма как да бъде постигнато нито със смартфон, нито с лаптоп, с оглед размера на различните устройства.

Цена на таблетите

Цената им наближаваше тази на ноутбуците, но в момента, когато търсенето вече е значително по-малко, могат да бъдат закупени на страхотни цени. В моменти на кампании като Black Friday качествени модели таблети могат да се закупят и за под 50 лева.

И все пак цената на устройството зависи най-вече от функционалността и капацитета му. Нека не пропускаме и съществения момент, че дори при сравнително изравнени характеристики на два апарата, отново може да има голяма разликата в сумата, която ще заплатите.

Причината е, че може да разглеждате доказана марка и да я сравнявате с някоя марка, която тепърва се опитва да пробие на пазара. Разбира се тук може да се спомене за качеството, тъй като в единия случай е доказано, в другия – тепърва трябва да се доказва.

Все пак винаги сравнявайте функционалността на търсения апарата, за да може да вземете достатъчно правилно и информирано решение при покупка на нов таблет. Винаги може да се консултирате с човек от екипа на магазин Bulmobile.com.

Прочети повече
Специални намаления