Производител: Samsung
Модел: P4031
Наличност: Няма в наличност
409.00 лв.
Samsung Gear Fit2 Pro - смарт гривна и за плувци.
Едно от най-големите подобрения в новия фитнес тракер е водоустойчивост от 5АТМ. Това означава, че гривната може да бъде потопена във вода, а с приложението "Speedo On", може да продължите да следите тренировката си дори и под вода.
Гривната разполага и с вграден пулсомер, като освен че можете да измервате сърдечния ритъм по всяко време, може да изберете и автоматично периодично измерване.
Ще имате на разположение вграден GPS, което означава, че няма да е необходимо да носите телефона си при тренировка на открито, за да се възползвате от целият списък от измервани показатели, свързани с местоположението ви.
Направете тренировката си още по-приятна докато слушате любимите си песни. Samsung Gear Fit2 Pro разполага с 4GB памет, на които да съхраните до 500 песни. Можете дори да изтеглите и слушате любимите си плейлисти от Spotify.
Фокусирайте се върху тренировката и забравете за телефона си. Със Samsung Gear Fit2 Pro можете да отговаряте на важни съобщения и обаждания и да получавате уведомления.
Новата ергономична гривна е лека и удобна за използване при всяка активност и е съвместима с Android и IOS устройства.
Характеристики:
- OS - Tizen;
- Bluetooth v4.2;
- GPS,Glonass;
- Дисплей - 1,5 инча, Super AMOLED;
- Сензори - Акселерометър, барометър, жироскоп, HR сензор;
- Батерия - 200mAh;

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Тест за сигурност
Най-разглеждани