Производител: Samsung
Модел: P3459
Наличност: Няма в наличност
675.00 лв.
Samsung Galaxy S7 - елегантен, водоустойчив, мощен с несравнимо удобство при използване, обединяващо модерни функции в опростен дизайн.
Снабден с мощен процесор, апарата работи безпроблемно и бързо, справяйки се уверено с всеки бит допълнителни данни на вашата microSD карта. А с по-голямата батерия зареждането става още по-бързо. Със Samsung Galaxy S7 не е нужно да се притеснявате дали ще поставите телефона си върху влажна повърхност. Може да продължите да го използвате дори след като сте го потопили във вода. Със своя рейтинг 68 за IP (Ingress Protection; Защита от проникване на твърди тела и влага).
Много от фотографските моменти в нашия живот се случват, когато няма достатъчно добро осветление. Или сме на закрито, или слънцето е залязло, това не е проблем с по-светлият F1.7 обектив и по-големите 1.4µm пиксели на сензора за изображение те заснемат толкова много светлина, че снимките излизат контрастни и детайлни. Всеки един пиксел на Dual Pixel Sensor се използва за фазово откриване, активирайки автофокус, който е толкова невероятно бърз и съвършен, че се заснемат дори и най-внезапните движения, въпреки намаляващата светлина.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Тест за сигурност
Най-разглеждани