Производител: Oppo
Модел: P4827
Наличност: В наличност
179.00 лв.

Опции

Oppo Watch Free - добре дошли в света на здравословния сън. Сложете Oppo Watch Free и го оставете да следи цялото ви състояние на съня преди, по време и след. Oppo Watch Free комбинира вашите данни за SpO₂ и сърдечен ритъм, за да оцени риска от проблеми с дишането. С тегло от само 33 грама и дишаща каишка, може дори да забравите, че сте го носили. 16,7 милиона цвята на ефирен 1,64-инчов екран, можете да гледате как ярки цветове танцуват върху това устойчиво на надраскване стъкло със специално проектиран 2.5D извит екран. Автоматично идентифицира четири режима на упражнения: бягане, ходене, гребна машина и елиптична машина. Никакъв напредък няма да остане незаписан. Няма нужда да се притеснявате за живота на батерията, тъй като часовникът може да издържи до 14 дни при обичайна употреба. Забравихте да го заредите? Не се притеснявайте - 5-минутно зареждане може да издържи цял ден.

Спецификация:

- Дисплей - AMOLED, 1,64 инча, 280 x 456 пиксела.

- батерия - 230 mAh

- процесор - Qualcomm Snapdragon Wear 3100.

- OS - Android 6.0 или по-нова, iOS 10.0 или по-нова.

- Памет - 8 GB.

- RAM - 1GB.

- Свързване - BLE 5.0

- Функционалност на упражненията: Над 100 режима на упражнения; Курсове по бягане, включващи джогинг, бягане за изгаряне на мазнини, бягане за издръжливост и бягане на интервали; Интелигентно разпознаване на упражнения; Бягане на закрито/открито, ходене на закрито/открито, упражнения с елиптична машина и упражнения с гребна машина; Петминутно упражнение за релаксация в изправено положение.

- Сензор - Непрекъснато наблюдение на SpO2, мониторинг на съня, мониторинг на пулса в реално време, ежедневна активност, напомняния за ставане, дихателни упражнения.

- Устойчивост - 5 ATM

- Други функции - AI смарт циферблат, Известия за съобщения, Уведомяване за входящо обаждане, 

Отхвърляне на обаждане, Таймер, Будилник

Метеорологично време, Управление на възпроизвеждане на музика, Намери ми телефона.

 


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Тест за сигурност
Най-разглеждани