Меню
Количка

Jabra

Марка: Jabra Модел: P4908
Jabra Elite 45h - Създадени да бъдат най-добрите в класа безжични слушалки за поставяне върху ушите. Насладете се на изключително качество на звука и чистота на музиката, със свободата да работите безжично. Слушалките Jabra са известни със своето превъзходно качество на звука, с усъвършенствани..
180.00 лв.
Марка: Jabra Модел: P2187
Слушалките Jabra Elite 45e имат гъвкава лента за врата с памет. Спомня си формата и контурите на врата ви, което означава, че можете да огънете лентата за врата и тя ще се върне към желаната форма. С батерията до 8 часа с едно зареждане имате свободата да провеждате разговори и да слушате музика пре..
249.00 лв.
Марка: Jabra Модел: P2890
Наслаждавайте се на най-ясните разговори с технологията HD Voice и Jabra 2-микрофона. HD Voice автоматично настройва силата на звука на вашата среда, като се уверява, че независимо къде се намирате, можете да чуете над шума около вас. И с нашата 2-микрофонна технология човекът, с когото говорите, съ..
139.00 лв.
Марка: Jabra Модел: P3746
Jabra Talk 5 Bluetooth слушалка за мобилни устройства. Насладете се на кристално чисти разговори благодарение на универсалния микрофон който намалява фоновия шум. Един единствен бутон лесен за употреба ви позволява да включите слушалката за включване / изключване, инициира сдвояване и да контролир..
39.00 лв.
Марка: Jabra Модел: P1917
Jabra Speak 510 е перфектният продукт за бързо и качество провеждане на конферентни разговори.Като сертифициран продукт от Skype, Jabra Speak 510 гарантира високо стандарт на звук.Тъй като няма нужда от драйвери, просто свързвате Jabra Speak 510 към компютъра и сте готови за разговори.Sk..
209.00 лв.
Марка: Jabra Модел: P4205
Насладете се на ясни повиквания с висококачествен микрофон и високоговорител, които са оптимизирани, за да разкрият разговорите. Jabra Talk 15 SE извлича максимално от вашите медии, като ви позволява да предавате безжично насоки, музика и подкасти от мобилния си телефон. С до 6 часа разговори ..
59.00 лв.
Марка: Jabra Модел: P2851
Наслаждавайте се на разговори с висока разделителна способност с микрофон с всички посоки и 11 мм динамичен високоговорител, оптимизирани за висококачествени, кристално чисти разговори. Jabra Talk 25 SE извлича максимално от вашите медии, като ви позволява да предавате по безжичен път GPS упътв..
79.00 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)