Производител: HTC
Модел: P3926
Наличност: Няма в наличност
779.00 лв.
HTC U11 поставя нов стандарт за всичко, което можеш да очакваш от един смартфон благодарение на зашеметяващата 3D стъклена повърхност, Edge Sense технолигия, нов супербърз автофокус UltraSpeed и най-чистото аудио, което можеш да откриеш с активно блокиране на околния шум и всичко това е опаковано в красив водоустойчив корпус.
Благодарение на нагряването и огъването на стъклото при високо налягане HTC U11 е с нов, елегантен дизайн. И предния, и задния панел са покрити с 3D стъкло, което го прави не само изключително красив, но и по-сигурен и по-удобен за хващане.
HTC U11 притежава 5.5-инчов 3D стъклен екран - създаден, за да съхрани автентичността на образа като ви предлага по-чисто визуално изживяване.
Edge Sense ти дава изцяло ново измерение при функционалностите на телефона. Можеш да го конфигурираш така, че да запазиш достъпа до голям набор от функции и приложения. Само с един лесен жест HTC U11 ще ти помогне с всичко, от което имаш нужда и имаш пълен контрол.
Водоустойчивостта на HTC U11 (IP67) в комбинация с невероятно полезната технология Edge Sense ти позволява да снимаш в дъжд и пек.
Потопи се в кристално чистия звук. HTC U11 представя най-новата версия на HTC USonic, която комбинира активно спиране на околния шум с възможността да настроиш звука към своя слух.
Камерата на HTC U11 впечатлява с мулти-осева оптична и електронна стабилизация и супер бърз автофокус при всякакви нива на осветеност.
HTC U11 се захранва отQualcomm Snapdrago 835– първия 10 нанометров мобилен процесор в света. Това означава свръхбърза скорост, зашеметяваща графика, впечатляващо гладка работа и по-дълъг живот на батерията.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Тест за сигурност
Най-разглеждани