Производител: Garmin
Модел: P4065
Наличност: В наличност
379.00 лв.

Опции

Garmin vivoactive 3 - GPS смарт часовник със спортни приложения и вграден пулсомер.
От тренировки до плащания, vívoactive 3 е смарт часовника за вашия активен живот. Правете безконтактни плащания с лекота, директно от часовника, докато с повече от 15-те предварително заредени спортни приложения, можете да изберете как да влезнете във форма. Вграденият GPS ви позволява да записвате разстояние, темпо, местоположение и още за вашите дейности на открито.
Vivoactive 3 е първият ни часовник, който е Garmin Pay ready - със съвместими банки ви позволява не само да оставите телефона си вкъщи, но сега и портфейла си и все още да можете да платите напитката си след края тренировката, директно от часовника.
Чувствайте се свободни да вземете часовника във всякакви метеорологични условия. Не само, че можете да плувате и да се къпете с него, но и неговият Garmin Chroma Display е лесен за четене - дори на пряка слънчева светлина и е снабден с изключително издръжлив Corning Gorilla Glass. Той също така разполага с Side Swipe интерфейс, който прави бързо превъртането и навигиране на менюто и уиджетите.
С помощта на Elevate технологията с вграден пулсомер, vivoactive 3 ви позволява да наблюдавате ключовите аспекти на вашия фитнес и стрес, за да покаже как тялото ви реагира при различни обстоятелства.
 
Съвместимост: Windows 10 Phone, Apple iOS 7.0 или по-нова версия, Android 4.3 OS или по-нова версия, Bluetooth 4.0 или по-нова версия.
 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Тест за сигурност
Най-разглеждани