Производител: Garmin
Модел: P3808
Наличност: В наличност
215.00 лв.
Garmin Forerunner 30 е тънък и лек - идеален за ежедневно бягане, обучение и състезания. Отличава се с вграден Garmin Elevate пулсомер, както и GPS, който следи вашето разстояние, темпо, интервали и други.
И докато всички тези статистики се записват от часовника, часовника е всичко, от което се нуждаете - без телефон, без допълнителна каишка за гърдите. Просто сложете Forerunner 30 и отидете да бягате.
Forerunner 30 GPS часовника за бягане ви позволява автоматично да качвате вашата статистика и бягания в Garmin Connect.
Garmin Forerunner 30 идва с вградени профили на активност за дейности на открито и закрито, но можете да направите много повече от това.
Когато искате да се въведе малко разнообразие в ежедневието си, използвайте профил за колоездене за каране из квартала или кардио профила.
Няма причина да не носите Forerunner 30 всеки ден, благодарение на неговите обширни функции за проследяване на активността. Това включва стъпки, калории, разстояние, сън и интензивност в минути, както и наблюдение на сърдечната честота 24/7. Той също така бди за периодите на бездействие и дава сигнали с вибрация, когато е време да се раздвижите.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Тест за сигурност
Най-разглеждани