Меню
Количка

Garmin

Марка: Garmin Модел: P4639
Garmin Vivomove 3/3S съчетава стилният аналогов часовник с модерния GPS интелигентен часовник. Скритият 0,8-инчов OLED сензорен дисплей става активен само когато имате нужда от него. Следете данните си за здраве и фитнес. С измерване на сърдечната честота на китката, измерване на насищането ви с кис..
399.00 лв.
Марка: Garmin Модел: P3556
Garmin Vivomove HR Sport е наистина създаден, за да изглежда добре и да ви помогне да се чувствате добре. Този часовник включва инструменти за фитнес мониторинг, които ви дават по-добра представа за вашите настоящи фитнес нива. Благодарение на вградения пулсомер, можете да получите VO2 max оценка. ..
285.00 лв.
Марка: Garmin Модел: P3560
Garmin Vivomove HR Premium е наистина създаден, за да изглежда добре и да ви помогне да се чувствате добре. Този часовник включва инструменти за фитнес мониторинг, които ви дават по-добра представа за вашите настоящи фитнес нива. Благодарение на вградения пулсомер, можете да получите VO2 max оценка...
469.00 лв.
Марка: Garmin Модел: P3403
Garmin Forerunner 645 ви позволява лесно да променяте нещата, благодарение на вградените профили за активност на закрито или открито, колоездене, плуване (басейн), силови тренировки и много други. С до 7 дни живот на батерията в режим на смарт режим и 5 часа в режим GPS, Forerunner 645 е перфектният..
569.00 лв.
Марка: Garmin Модел: P4065
Garmin vivoactive 3 - GPS смарт часовник със спортни приложения и вграден пулсомер. От тренировки до плащания, vívoactive 3 е смарт часовника за вашия активен живот. Правете безконтактни плащания с лекота, директно от часовника, докато с повече от 15-те предварително заредени спортни приложения, мо..
379.00 лв.
Марка: Garmin Модел: P4084
Garmin vivofit 4 активити тракер следи вашият прогрес 24 часа в денонощието и ви позволява да забравите за кабела за зареждане благодарение на 1 + годишния живот на батерията. Също така е водоустойчив за плуване или къпане, докато цветният му дисплей е ярък и лесен за четене, дори на слънчева светли..
150.00 лв.
Марка: Garmin Модел: P4211
Подчертайте стила си, като същевременно подобрявате фитнес нивото си със смарт гривната Garmin Vivosmart 4. Тaзи елегантна и водоустойчива гривна е с вградени фитнес функции, за да ви помогне да водите по-здравословен и по-активен начин на живот. Устройството също така притежава вграден пулсомер и в..
185.00 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)