Меню
Количка

За нас

Bulmobile.com е онлайн магазин за GSM апарати, таблети и други високотехнологични продукти на доказани и утвърдени производители. В нашия уеб сайт ще намерите актуална селекция от последно поколение мобилни продукти и технологии, отговарящи на най-високите критерии за качество и надеждност.

Клиентите на тази компания знаят, че избирайки я за партньор, получават директен достъп до най-новите и качествени мобилни телефони, ултрапреносими компютри и други високотехнологични продукти, които световния пазар може да предложи към момента.

Тази компания работи само с най-добрите и утвърдени марки на пазара, което и позволява да гарантира, че всеки един продукт е функционално и естетически издържан, внимателно тестван и окомплектован, за да отговаря на Вашите високи очаквания за качество, надеждност и естетика.

Тази компания е лидер не само в предлагането на високотехнологични продукти, но е известна и с ненадминатия си индивидуален подход и обслужване. Като клиент на тази компания Вие разполагате с персонален консултант, който ще Ви окаже компетентно съдействие при ориентацията Ви в света на технологиите.

Вашият консултант знае отговора на всеки въпрос свързан с различните продукти и техните характеристики и особености, с начина на заплащане, доставка, гаранция и обслужване.

Персоналните консултанти знаят и отчитат всичко, което Ви интересува, и следят историята на покупките на всеки отделен клиент, което позволява да предлагат решения, съобразени с Вашите потребности и вкусове.

Искате най-добрите решения в мобилните комуникации за Вас и Вашия бизнес? Вие сте на правилното място!

Ние обещаваме да Ви помогнем да получите най-доброто от мобилните технологии и услуги.