Филтри

 • Price
  лв. - лв.
 • Цвят
 • Manufacturers
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Stock Status
  0
  0
  0
  0
Показва 1 до 15 от 123 (9 страници)

В Bulmobile.com може да откриете качествени модели Bluetooth слушалки на водещи производители и най-важното за вас – на страхотни цени онлайн. Предлаганите в интернет магазина устройства се доставят за един ден, а гаранцията е стандартна.

Защо да изберем Блутуут слушалки

Причините са избора на подобни продукти е прозаична. Най-важният аспект е, че имаме възможност да боравим свободно с двете си ръце. Няма нужда да държим телефона с една ръка, няма кабели, каквито имат стандартните слушалки, които да ни пречат и да се съобразяваме с тях. Основното, с което се улеснява живота, това е свободата от употребата на този вид слушалки.

На второ място е изчистената и качествена връзка. Когато държим с ръка смартфона, правим неволни движения, които малко или много пречат при разговора. Понякога има проблеми със слушаемостта и говоримостта, които определено не спомагат за коректния разговор.

Възможността за свързване с всеки телефон или смартфон, е организирана чрез Bluetooth връзка. 99% от телефоните разполагат с тази функция, поради което изборът на подобен модел слушалки е улеснен. Трябва да внимаваме дали самото устройство може да се свързва с Android или Iphone, тъй като понякога има съществена разлика и може да не се получи контакта между двете устройства.

Какви Bluetooth слушалки да изберем

На пазара се срещат две основни разновидности – една или две слушалки. Всеки човек може да направи избор от какво има нужда – дали желае слушалка само за едното ухо или държи да сложи и в двете уши блутуут слушалки. Въпрос на личен избор.

Извън това различие трябва да сме сигурни, че разполагаме с богат избор от цветове, марки производители, големина на самите устройства. По този начин всеки вкус може да бъде задоволен.

Блуттут слушалките се продават в големи диапазони като цени – може да се открият такива за под 20 лева, както и такива за над 300 лева. Разликата в цената се дължи на набора от функции, с който разполага самата слушалка и разбира се – дали е на водещ производител или не.

Сред водещите марки за bluetooth слушалки и продукти са Apple, Jabra, Motorola, Plantronics, Sony и Xiomi. Дори и да изберете някоя друга марка не бива да бъдете в неведение дали ще е достатъчно качествена. В Bulmobile.com проверяваме всеки продукт, историята на производителя, евентуални проблеми, които има конкретния модел в световен мащаб, при което можем да потвърдим, че рядко се случва да има някакъв проблем с продуктите.

Прочети повече
Специални намаления