Производител: Asus
Модел: P4108
Наличност: Няма в наличност
399.00 лв.
Asus VivoWatch е умен часовник, предназначен да следи физическата Ви активност.
ОС е собствена разработка на Asus, която е насочена предимно за следене на физическата активност и здраве, а не пренася функции от смартфоните върху малкия екран.
VivoWatch е оборудван с триосен акселерометър и пулсомер, който следи физическата активност и сърдечната честота, по всяко време на деня. Той има LED екран с резолюция 128 х 128 пиксела, покрит със закалено стъкло Gorilla Glass 3.
Свързването с вашия смартфон става чрез Bluetooth 4.0 (Low Energy), а синхронизирането - чрез специалното приложение ASUS HiVivo. HiVivo позволява на потребителя да вижда всички данни, записани от фитнес устройството.
Сред останалите функции на това устройство са наличието на сензор за околната светлина, който позволява на часовника автоматично да регулира яркостта на екрана според нивото на осветеност в заобикалящата среда. Наличен е и сензор следящ UV индекса на слънчевата радиация. Но една от най-приятните изненади от VivoWatch е животът на батерията. Според данни от Asus едно зареждане трябва да бъде в състояние да осигури до 10 дни при умерена употреба.
Не на последно място VivoWatch има IP67 сертификат за прахо- и водоустойчивост, което ни гарантира устойчивост на водни пръски и потапяне до един метър в продължение на тридесет минути. Верижката за ръка е със стандартен 22 мм размер, така че персонализацията е много лесна и няма да ви се наложи да купувате специални верижки от Asus.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Тест за сигурност
Най-разглеждани