Производител: Apple
Модел: P4049
Наличност: Няма в наличност
699.00 лв.

Опции

Представяме ви новата серия Apple Watch 3, които предлагат повече от полезни функции, които ви мотивират за нови постижения, помагат да бъдат по-активни и ви позволяват да поддържате връзка.
За първи път Apple Watch е оборудван с алтиметър. Заедно с вградения GPS модул, позволява на Apple Watch Series 3 да измерва ефективността на всички спортни дейности на открито. В актуализираното приложение "Workout" има режим на интервално обучение и възможност за автоматично маркиране на кръгове по време на пътуването, а музиката на китката ви е още по-голяма - мотивацията.
Apple Watch Series 3 следи движенията ви през деня, независимо дали става дума за разходка, обучение във фитнес залата или бизнес среща.
Apple Watch Series 3 е винаги на вашата китка, така че по-лесно да следите здравето си. Можете да контролирате сърдечния ритъм и да се справите с ежедневния стрес. И дори да инсталирате допълнителни приложения, които помагат да се поддържа диета или режим.
Отговорете на обаждането от часовника си. Помолете Сири да включи любимата ви песен. Поставете маршрута до мястото което искате да отидете. Ако носите Apple Watch Series 3, можете бързо да се справите с ежедневните задачи - направо от китката ви.
Технически параметри:
- watchOS 4.0;
- AMOLED capacitive touchscreen, Sapphire crystal glass, 3D Touch display;
- Accelerometer, gyro, heart rate, barometer;
- Dual-core Apple S3;
- Wi-Fi (802.11b/g/n 2.4GHz);
- GPS, with A-GPS, GLONASS;
- Bluetooth 4.2;
- Memory - 16 GB, 768 MB RAM;
- 50m waterproof;
- Li-Ion 279 mAh battery -Up to 18 h stand-by;
- MP3 player;
- Photo viewer;
- Siri natural language commands and dictation;

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Тест за сигурност
Най-разглеждани